12. toukokuuta 2018

Neljäs päivä: Country focus Finland & Jukebox

Neljäs päivä toi tullessaan kaksi todella erilaista esiintymistä. Vai mitä sanotte ensimmäisen, "laivakeikan" esittelystä:
The kids choir "Vox Aurea" from Finland will be singing folk songs and explain their heritage and meaning as well as introducing special local techniques and traditions of Finnish music. The audience will be involved with singing. Space is limited.

Vox siis astui jokilaivaan ja vietti ekan puolen päivästä Reinin laineilla. Ohjelmaan kuului tällä kertaa myös Sannan vetämä workshop. Ja millainen se oli! Ei voi kuin ihailla. Sannan tekemisessä yhdistyy sydämellinen huumori ja rautainen ammattitaito. Saimme olla taas niin ylpeitä. 

Voxilaiset hurmasivat yleisönsä laulullaan ja kaikki cd:tkin myytiin loppuun keikan jälkeen. Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli hääseremonia. Kamillan soolo-osuus tuli niin sydämestä, että itkijänaisen tunne meni kaikkien meidän ihon alle. Huh.
Tämän jälkeen kaikki kuorot tulivat samaan laivaan lounaalle ja Vox pisti ranskalaisten kanssa bileet pystyyn!


Illan Jukebox-konsertti toi tullessaan jotain aivan uutta:

A playful concert in which for once it is the audience that defines the order and selection of pieces. New paths lead to an entertaining concert full of surprises.Kohti konserttipaikkaa...Välillä YLE:n upean "kuorokuiskaajan", Inari Tillin haastatteluun.


Jälleen kerran, elävä kuva kertonee kaiken olennaisen. Kiitos tästä päivästä ihanat Voxilaiset. 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti